samedi 28 mars 2009

Grote namen op Couleur Café

Brussel - Op het muziekfestival Couleur Café staan ook dit jaar opnieuw grote namen op de affiche. Onder hen Ben Harper, Ayo en Khalid.

Maar ook Amadou en Mariam, Emir Kusturica en Alpha Blondy zullen hun opwachting maken op de 20ste editie van het muziekfestival. "We hebben tot nu toe al een hele mooie typische Couleur Café-affiche kunnen samenstellen. Het is een gevarieerde affiche geworden met optredens voor zowel oudere als jongere mensen," zegt Irene Rossi van Couleur Café. "We kunnen ook eindelijk Ben Harper op de affiche zetten en daar zijn we heel blij om. We proberen al een aantal jaren om hem uit te nodigen, maar dat lukte nooit. Hij heeft nu een nieuwe band en komt naar Couleur Café."

Net als de voorgaande jaren vindt Couleur Café op de terreinen van Thurn & Taxis plaats en dat van 26 tot 28 juni. De voorverkoop voor het festival begint vandaag.

COMMENTAIRE DE DIVERCITY

Ah bon, Couleur Café, l’événement phare de l’année interculturelle aura lieu comme prévu à Tour et Taxis.!Excellente nouvelle. N’avait-on pas parlé d’un déplacement vers l’atomium ?

Aucun commentaire: