jeudi 16 avril 2009

Mel Gibson: pikante geheimen van 'godvrezende gezinsman

Mel Gibson in Costa Rica, waar hij een vakantiehuis heeft en zich heel wat vrouwelijke aandacht liet welgevallen.

Wat mij betreft is het ernstig en ik hoop dat onze verbintenis echt en sterk zal zijn en lang zal duren
Oksana Pechopa werd gisteren aan de tand gevoeld over haar affaire met Mel Gibson

Mel en Robyn.
Er zijn aspecten van Mels leven waar hij zich diep over schaamt, vooral uit de periode dat hij zwaar aan de drank was. Hij wil koste wat het kost vermijden dat zijn reputatie in de rechtbank aan diggelen wordt geslagen. Hij wil Robyn betalen en al zijn potjes gedekt houden
Een familievriend
Hij staat aan het hoofd van de ultraconservatieve kerk Holy Family Church, die missen opvoert in het Latijn en vrouwen verplicht lange rokken te dragen en hun haar onder een voile te verbergen. Zo besloten is de 'kerk' van Mel Gibson dat ze door het Vaticaan niet wordt erkend. Maar achter die façade van de godsvrezende gezinsman, vader van zeven kinderen, gaat een ranzige werkelijkheid schuil. Die komt met mondjesmaat aan het licht nu de 53-jarige 'Mad Max' gaat scheiden van Robyn, met wie hij 28 jaar getrouwd was en bij wie hij zeven kinderen kreeg. Zet je schrap voor een verhaal vol hitsige Russinnen, schranspartijen met sloten drank en andere praktijken die het Vaticaan niet bepaald toejuicht.

Fanatiek religieus
Dat moet een schok zijn voor Robyn, die de voorbije jaren volgens de strikte religieuze regels leefde die haar man haar oplegde. Volgens sommigen is het precies dat bizarre fanatisme dat een wig dreef tussen het koppel. Dat Robyn lid is van de Anglikaanse kerk volstaat volgens Mel immers om haar eeuwig te doen branden in de hel want volgens hem is er geen verlossing voor niet-leden van de katholieke kerk.

Jodenhaat
Voordat hij in 2006 werd aangehouden wegens rijden onder invloed, waarna hij de agente voor 'jodin' uitschelde en brieste dat de joden verantwoordelijk zijn voor elke oorlog ter wereld, had hij de avond met twee jonge blondines doorgebracht in een bar in Hollywood.

Twee jaar geleden dreigde de Australische kunstschilderes Carmel Sloane ermee Gibson tot een vaderschapstest te dwingen om te bewijzen dat hij haar vader is. Voor zijn huwelijk met Robyn zou hij een korte romance hebben gehad met Carmels moeder, Marilyn.

Schaamte
Een insider in Los Angeles verklaart in de Daily Mail: "Er zijn aspecten van Mels leven waar hij zich diep over schaamt. Hij wil ten koste van alles vermijden dat zijn reputatie in de rechtbank aan diggelen wordt geslagen. Hij wil Robyn betalen en al zijn potjes gedekt houden".
(lb)

COMMENTAAR VAN HLN LEZERS
"Fantastische acteur en dat vreemdgaan begrijp ik, het aanbod zal in zijn geval zeer groot zijn en de verleiding onweerstaanbaar... Van die hypocrisie met die religieuze sekte moet ik echter kotsen..."

"Laat nooit uw vrouw, dochter of minderjarige zoon alleen met de verkondiger van welk geloof dan ook. De fanatieker ze zich voordoen de fanatieker ze proberen hun zaad uit te strooien. langs de andere kant als die gelovigen zo graag zaad ontvangen"

COMMENTAIRE DE DIVERCITY
TARTUFFE
C’est quoi ce Tartuffe qui joue les intégristes catho avec messe en latin et jupes longues et stricte pour sa moitié ? Une espèce de chef de secte intégriste à l’américaine qui prêche une religion («la passion du Christ» a fait couler beaucoup d’encre) et en pratique une autre !

Tartuffe, le personnage de Molière le plus actuel
«Nous sommes entourés de tartuffes. De gens qui font le contraire de ce qu'ils disent !» réagit Jean d'Ormesson après avoir pris connaissance des résultats de notre sondage sur le figaro.fr. À la question «Quel personnage de Molière trouvez-vous le plus actuel ?», vous avez en effet répondu massivement : Tartuffe. Sur 5 767 votants, vous êtes 31,30 % à avoir choisi l'auteur du fameux « Couvrez ce sein que je ne saurais voir. » Un brin désabusé, Jean d'Ormesson ajoute, en total accord avec les lecteurs internautes : « Les tartuffes de la morale sont corrompus, les tartuffes de la paix font la guerre. Ils sont partout.»

Aucun commentaire: