jeudi 15 octobre 2009

Ogen en oren tekort voor de FLAGEY KINDERDAG

Vrijdag 6 november ‘09
Flagey, van 09u00 tot 17u30

Een hele dag lang zetten de vele bewoners van het Flageygebouw de deuren wagenwijd open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Via een uitgebreide waaier van activiteiten verkennen en ontdekken ze de binnen- en buitenkant van het historische omroepgebouw. Samen een concert zingen, meewerken aan een televisiejournaal, de voorpagina van een krant of de nieuwste editie van het kinderradioprogramma Klets. Of ze toveren groenten om tot instrumenten, bekijken het kruim van de Belgische kinderfilms, maken een culturele reis door Polen en kunnen een dansatelier volgen... Met op een einde een spetterend Boombal voor de kinderen mét hun ouders.

Prod. Flagey
In samenwerking met Brussel Deze Week, de Culturele dienst van de Poolse ambassade, Fm Brussel, Leo Burnett, tvbrussel, Vlaams Radio Koor, Wallonie-Bruxelles Images, Wallonie-Bruxelles Musique en Wallonie-Bruxelles Théâtre/Danse. Met de steun van Delhaize.

Praktische informatie
Flagey Kinderdag
Vrijdag 6 november ’09

09u00 > 17u30
Flagey, Heilig Kruisplein, 1050 Brussel

Individueel tarief: 10 euro
Groepstarief (vanaf 4 kinderen.): 7 euro/kind

RESERVEREN IS VERPLICHT!
Info | Reservaties: 02 641 10 75 & sinta@flagey.be

Het onthaal voor alle activiteiten gebeurt tussen 8u15 en 8u45 via de ticketshop van Flagey op het Heilig Kruisplein. Ouders zijn vanaf 16u30 welkom voor het Boombal. De kinderen worden opgedeeld in groepjes en volgen een parcours van verschillende (niet alle) activiteiten

Aucun commentaire: