lundi 8 mars 2010

Ukkelse burgemeester wil antibanditismecel

Burgemeester van Ukkel Armand De Decker (MR), tevens Senaatsvoorzitter.

Armand De Decker, burgemeester van Ukkel, is ongerust over het stijgend aantal gewapende overvallen en is van plan de oprichting voor te stellen van een antibanditismecel in de politizone Brussel-Oost (Oudergem, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde).

Gevoel van straffeloosheid
De burgemeester betreurt het gebrek aan gevangenissen en gesloten centra in Brussel, wat volgens hem een "gevoel van straffeloosheid" creërt. "Sommige daders van sacjackings of carjackings worden te vaak 24 uur na de feiten op vrije voeten gelaten omdat er geen plaats is in de gesloten centra of gevangenissen".

De burgemeester benadrukte nog het goede werk van politie en gerecht, in het bijzonder van de twee hulpagenten die de twee daders oppakten.

Meer patrouilles te voet
De Decker toonde zich ook ongerust over het stijgend aantal gewapende overvallen in Brussel en bepleit een antibanditismecel. Er komen ook meer patrouilles te voet in zijn gemeente. (belga/lb)

COMMENTAIRE DE DIVERCITY
ARMAND VEUT PLUS DE BLEU DANS LES QUARTIERS UCCLOI
S
Vla le bel Armand qui fait son caca nerveux médiatique.
Le sémillant bourgmestre de Uccle et président du Sénat hyper présent dans le carnet mondain de l’éventail se réveille.
Attention, ceci est un signal. Il se rappelle au bon souvenir de l’électorat ucclois BCBG. Dans deux ans votera au niveau communal. La campagne électorale peut commencer. La thématique « Law and Order » est toujours très prisée dans les quartiers huppés.

Aucun commentaire: