mardi 17 juillet 2012

De Wever bijt terug: "Angst voor de N-VA regeert"
N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft op de website vande N-VA gereageerd op de kritiek die zijn partij de laatste weken te verdurenkreeg. "Angst voor de N-VA regeert", aldus De Wever. "De schrikzit er goed in."

Eric Van Rompuy, die De Wever vorige week eenbedreiging voor onze welvaart noemde, kreeg de eerste veeg uit de pan. "Ikdenk niet dat de Vlamingen je geloven, als je zelf verantwoordelijkheid tekentvoor de hoogste belastingsdruk die dit land ooit gekend heeft en vervolgens deN-VA tracht af te schilderen als... een bedreiging voor onze welvaart",schrijft De Wever.

Ook de kritiek op de verseinlijving van een hoop Vlaams Belangers zit De Wever dwars. "Net als33.960 andere N-VA'ers willen die 40 mensen met een Vlaams Belang-verledenmeewerken aan een positief alternatief voor het beleid van de huidigeFranstalige belastingregering. Een alternatief dat welzijn bouwt op welvaart.Dat een sterke, betaalbare en vooral sociale zekerheid mogelijk maakt doormensen te belonen wanneer ze werken, sparen en ondernemen. Niet door ze tepesten of plat te belasten", gaat De Wever verder op de N-VA-website.


COMMENTAIRE DE DIVERCITY

SO WHAT!

Vous avez dit poujadiste? Comme c'est étrangei On ne saurait dire mieux!

On lira avec intérêt, consternation et amusement quelques-unes des réactions de lecteurs à cet article du Laatste Nieuws, le plus gros tirage de Flandre.

"Hoe moet ik voor iemand anders stemmen in mijn stad (Antwerpen)? Spa en cd&v gooien hun principes over boord om samen naar de kiezer te gaan ( katholieken en sossen samen????)als ik Janssens al een volgende termijn gun, VLD weet van geen hout pijlen maken en stuurt Mevr. Turtelboom hierheen hoewel die niks van onze stad kent behalve uit dossiers. Groen dat gaat niet, ik woon 30 jaar in deze gemeente en dat gaat echt niet. Dus of VB of NVA maar VB vind ik te extreem.

"De angst zit er goed inbij de traditionele partijen. . Maar blijven met modder gooien."

"Onze records dank zij detradi-partijen !: hoogste Staatsschuld, slecht wegennet,slechtste treinverkeer,meeste ministers pp,laagste pensioenen, meeste ambtenaars ,slecht werkendejustitie,straffeloosheid voor gangsters,slechtste asielbeleid ,hoogstebelastingdruk,onterechte geldtransfers,besluiteloosheid in nieuwe projectenenz... allemaal gemaakt en beslist zonder den NVA !wie doet slechter ?

"BDW heeft bewezen hetniet te kunnen aan de onderhandelingstafel, dus maak niet dezelfde fout voorVlaanderen. Wie ook het tegendeel bewijst, Vlaanderen kan het niet alleen ! Nugaan sleutelen aan het federale systeem kan gevolgen hebben zoals inGriekenland. Neen, NVA is voor mij een goede oppositiepartij, maar zeker nieteen partij die de leiding kan, mag en durft te nemen"

"Het offensief tegen N-VAis ingezet. Wedden dat de koning straks weer zijn vinger zal opsteken om ons tewaarschuwen voor N-VA?

"Elk worm heeft meerverstand als hij, net als zijn leden en die,die op hem stemmen. Zijn uiterlijk alleen vertelt al meer als dat men moet verstaan van zijn woorden,hij trek tmeer en meer op een bepaalde persoon uit het verleden van duitsland (van kapselen tot gezicht).Meer moet niet gezegd werden."

"De Nva zal altijd compromissen moeten sluiten, zelf al zitten ze in meerderheid. Ze zullen nooit kunnen doen wat ze willen...is ook gebleken tijdens de onderhandelingen, ze zijn er dan ook uit gebonjourd. Indien ze willen regeren moeten ze inschikkelijker zijn, maar ik denk niet dat ze dat willen. Liever slachtoffer spelen in de media, zodat ze sympathie opwekken bij heel wat mensen...ikke klein en zij zijn groot. Zielig."

"Ja ik heb ook angst voor de NVA als ze verkozen worden in 2014 gaat belgie op de seperatistische toer,beseffen de mensen wel hoeveel dat, zowel vlamingen walen als brusselaars gaat kosten, dan worden wij allemaal de dieperik ingesleurd door deze separatistische partij met een republikeins amerikaans programma."

Aucun commentaire: